Woestduinlaan 3, DOORN

” La Forêt”

Is de naam van dit kleinschalig en luxe appartementencomplex op één van de mooiste locaties in Doorn, midden in een bosrijk villagebied en gelegen aan een prachtige brede laan.

COMFORT, RUST EN VEILIGHEID!

Dat zijn absoluut de kernwoorden voor dit exclusieve en hoogwaardig afwerkte appartement.
De situering en de oriëntatie van het gebouw garanderen een rustige ligging met zowel zon als schaduw in een fraai aangelegde tuin op een perceel van maar liefst 5.274 m². De ligging ten opzichte van de gezellige dorpskern van Doorn is eveneens ideaal. In de dorpskern is een breed scala aan winkels en horeca voorhanden. Ook het stadskantoor van de gemeente Utrechtse Heuvelrug bevindt zich in de dorpskern van Doorn.
In en rond Doorn ligt een groot netwerk van uitstekende fiets- en wandelpaden, waarvan een groot deel in de schitterende bossen van het Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug, tevens liggen in de omgeving diverse golfclubs zoals Golfclub Anderstein, Golfclub De Hoge Kleij en Utrechtse Golfclub Amelisweerd.

Het appartement:
Met een woonoppervlakte van 180 m² kun je gerust zeggen dat het een royaal bemeten appartement is wat daarnaast ook nog beschikt over een aangenaam terras. De woning is stijlvol afgewerkt en zo ontworpen dat wooncomfort en privacy maximaal gewaarborgd zijn. Verder zijn de binnenwanden niet dragend en is de mogelijkheid aanwezig om muren/wanden aan te passen.

Indeling:
Middels een van veel natuurlijk licht voorziene gemeenschappelijke entree komt men bij de ingang van het appartement. De entree van de woning is ruim en heeft een lange en lichte hal met een prachtige houten ‘Maple’ in visgraat gelegde vloer. Het hele appartement is uiteraard voorzien van vloerverwarming. De hal biedt toegang tot het toilet, 2 slaapkamers, een badkamer en uiteraard de riante living verdeeld in een van elkaar gescheiden zit en eetgedeelte. In de serviceruimte die zich naast de voordeur bevindt is naast de wasmachine -en drogeraansluiting ook de cv-opstelling in een ook weer afgesloten ruimte.

De “Masterbedroom” is voorzien van een eigen badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel en toilet, daarnaast heeft deze slaapkamer ook nog een ruime inloopkast. De tweede badkamer is toegankelijk vanuit de hal en heeft een inloopdouche en wastafel. Beide toiletten zijn voorzien van een toiletdouche.
De kleinere slaapkamer is nog steeds ruim genoeg voor een tweepersoonsbed en heeft daglicht toetreding middels een draai-/kiepraam.
Door middel van een grote glazen taatsdeur komen we in de living waar men door de openslaande deuren op het riante en goed op de zon gelegen terras komt. De zitkamer heeft een gashaard en toegang tot een fijne werkkamer. Daarnaast is vanuit hier ook de moderne keuken bereikbaar en deze heeft op zijn beurt weer de toegang tot de bijkeuken.

Parkachtige tuin
Voor het ontwerp van de tuin tekende Buro Mien Ruys. Het is een prachtig parkachtig landschap met paden en terrassen op zonnige plekken, omsloten door hagen en heesters. Er is zodanig gekapt dat de waardevolle bomen bewaard zijn gebleven en de bezonning en uitzicht van de appartementen optimaal zijn.

Parkeerkelder
De woning beschikt over 2 eigen parkeerplaatsen met een oplaadpunt voor een elektrische auto en een afsluitbare berging in het ruim bemeten en goed verlichte souterrain. Voorts zijn er 20 fietsparkeerplekken met aansluitingen voor de elektrische fietsen. Dit souterrain is met een op afstand bedienbare deur afgesloten. Alle woningen zijn vanzelfsprekend met de lift bereikbaar, ook vanuit de parkeerkelder. Er bevindt zich ook een werkruimte met uitstort-gootsteen. De inrit van de parkeerkelder is voorzien van verwarmingselementen om ook in de winter probleemloos in en uit te kunnen rijden.

Servicekosten
Voor het onderhoud van de gemeenschappelijke delen van het gebouw, de opstalverzekering, sparen voor groot toekomstig onderhoud, de glazenwasser en het onderhoud van de tuin, worden maandelijkse servicekosten in rekening gebracht ad € 386,-

Bijzonderheden:
Bouwjaar 2018
Woonoppervlak 180 m²
Inhoud 648 m³
Alarminstallatie
Domotica
Gashaard
Vloerverwarming in het gehele appartement

Kaart