Weidedreef 126, LANGBROEK

ROYALE VRIJSTAANDE VILLA MET SCHITTERENDE TUIN EN AANGEBOUWDE GARAGE

Welkom in deze vrijstaande villa met aangebouwde dubbele garage, 4 slaapkamers, een werk/slaapkamer en een zeer riante living op de begane grond.
De woning bevindt zich op een ruim bemeten perceel van 1.235m², heeft een zonnige ligging en biedt volop privacy. U kunt in alle jaargetijden genieten van een schitterende, onder architectuur aangelegde tuin. De woning is zeer rustig gelegen, dichtbij de landerijen en op een woonerf aan een pleintje.

Op 2 km afstand ligt Doorn en ook de bossen van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Hier kunt u naar hartenlust wandelen en fietsen over talloze paden.
Ook de Langbroekerwetering biedt volop mogelijkheden voor ontspanning, fietsend of wandelend langs prachtige landgoederen met cultuurhistorische waarde.

Langbroek ligt centraal in Nederland en met 10 autominuten kunt bij de afslag Bunnik de A12 op, in beide richtingen.
Daarnaast heeft Langbroek een tweetal basisscholen en diverse sportverenigingen waarvan de bekendste Voetbal Vereniging SVL.

INDELING
BEGANE GROND: Vanuit de overdekte entree kom je in de ruime hal met toegang tot het toilet met fontein, de trapopgang naar de eerste verdieping, een werk-/slaapkamer aan de voorzijde en natuurlijk de living. De gehele begane grond beschikt over vloerverwarming en een natuurstenen vloer zonder drempels. De woonkamer heeft in het midden een strak gestuukte open haard, rondom grote raampartijen en meerdere openslaande deuren naar de zij- en achtertuin. Vanuit de woonkamer kom je in de keuken en bijkeuken met daarin de opstelling voor de CV-installatie en wasmachine en droger aansluitingen.

EERSTE VERDIEPING: Middels de ruime overloop bereik je de slaapkamers.
Slaapkamer 1 reikt over de gehele breedte van de woning, biedt uitzicht over de tuin, heeft een balkon, inbouwkasten en airconditioning. Door de zichtbare nok en de twee grote Velux dakramen ontstaat veel ruimte en licht.
Slaapkamer 2 heeft een dakkapel en biedt uitzicht over de landerijen. Slaapkamer 3 heeft een vide, is voorzien van een groot Velux dakraam en biedt eveneens uitzicht over de landerijen. Slaapkamer 3 heeft een doorgang naar de Slaapkamer 4 met eveneens 2 Velux dakramen. Deze lichte slaapkamer is boven de garage gelegen. De badkamer wordt gekenmerkt door zijn lichte tegelwerk en luxe voorzieningen zoals een inloopdouche, toilet, dubbele wastafel en het ligbad. De overloop geeft middels een vlizotrap toegang tot de bergzolder. Alle kamers zijn drempelloos en voorzien van dezelfde laminaatvloer.

BIJZONDERHEDEN:

Bouwjaar 1978
Woonoppervlak 213 m²
Perceeloppervlak 1.235 m²
Inhoud 839 m³
Gehele begane grond vv vloerverwarming
Twintig zonnepanelen
Een onder architectuur aangelegde tuin met vijver
Op het perceel nr 1771 mag volgens het huidige bestemmingsplan nog een bijgebouw (max. 117 m²) worden gerealiseerd voor verschillende doeleinden.

Kaart