van Kinsbergenlaan 14, DOORN

Van Kinsbergenlaan 14 Doorn

EEN HUIS MET MOGELIJKHEDEN voor alle doelgroepen!

Aan de rand van Doorn, in woonwijk Hoog Moersbergen is te koop gekomen deze fraaie bungalow met 3 slaapkamers en een zeer royale living.

Op loopafstand van de prachtige natuur van het nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug, nabij sportfaciliteiten en openbare voorzieningen, op een perceel van bijna 800 m² ligt een bijzondere en unieke bungalow. Een dakopbouw over bijna de gehele woning behoort tot de mogelijkheden, hiervoor is reeds een vergunning verleend. Na uitvoering van deze dakopbouw zal een villa met ca. 220 m² gebruiksoppervlakte ontstaan.

Indeling: De entree is bereikbaar middels een ruime oprit met parkeermogelijkheden voor meerdere auto’s en is afsluitbaar door een in Engelse stijl houten hek.
De hal is voorzien van een lichtkoepel en beige tegelvloer en bied toegang tot 3 ruime slaapkamers, de badkamer en een apart toilet. De moderne badkamer bevindt zich aan de achterzijde, is modern en voorzien van een ligbad, inloopdouche en vloerverwarming. Middels een grote schuifdeur bereikt men de woonkamer met een rustieke houten vloer. Door de grote glazen pui komt er veel licht binnen en heeft u fantastisch uitzicht op de achtertuin. De open eetkeuken is voorzien van diversen inbouwapparatuur en een bijkeuken. In de bijkeuken bevinden zich de aansluitingen voor een wasmachine en droger evenals veel bergruimte en een deur naar de oprit.

De vrijstaande stenen garage met bergruimte heeft een kanteldeur en de berging een toegang van uit de tuin. De tuin is speels aangelegd en biedt voldoende privacy. Op een groot zonneterras welke is gelegen op het zuiden is het lang genieten van de zon.

Bijzonderheden:

Gebruiksoppervlakte 145 m²
Inhoud 570 m³
Perceeloppervlakte 792 m²
Externe bergruimte 26 m² ( 71 m³)
Vergunning voor dakopbouw is verleend (ca. 80 m² gebruiksoppervlakte extra)
Vrijstaande stenen garage

Kaart