van der Leelaan 15, DOORN

Kom tot rust en geniet op deze magnifieke locatie!

Tegenover de ingang van de Kaapse bossen met kilometers aan fietspaden en wandelroutes, ligt deze vrijstaande villa met inpandige dubbele garage op een perceel van 1.000 m². Sportfaciliteiten, basisscholen, winkels en het openbaar vervoer liggen op een steenworpafstand. Ondanks de rustige bosrijke locatie bent u in 20 autominuten in Utrecht of Amersfoort door gunstige ligging ten opzichte van de A12.

De villa is gebouwd in de jaren ’70 en beschikt over 3 slaapkamers en badkamer. De ruime woonkamer heeft een open haard en schuifpui naar het zonnige terras op het zuiden. Een open trap in de woonkamer brengt u naar de verdieping.

INDELING
BEGANE GROND: de entree aan de zijkant van de woning biedt toegang naar de hal centraal in het huis. Vanuit de hal zijn alle vertrekken toegankelijk. De aan de achterzijde gelegen kamer is momenteel in gebruik als tv-kamer maar kan voor meerdere doeleinden geschikt zijn. De woonkamer is licht, heeft een open haard in het midden, een schuifpui naar het op het zuiden gelegen terras en een open trap naar de vide. Vanuit zowel de hal als de woonkamer is de woonkeuken bereikbaar en aansluitend komt u in de bijkeuken waarin zich een wastafel, wasmachine en drogeraansluiting en een toegang naar de op het Westen gelegen goed onderhouden en beplante achtertuin bevinden. Het souterrain beschikt over daglicht en heeft toegang tot de dubbele inpandige garage.

EERSTE VERDIEPING: vanaf de vide komt men op de overloop met een apart toilet en een bergruimte. De ouderslaapkamer ligt aan de voorzijde en heeft een balkon op het zuiden. De badkamer is zowel vanaf de overloop als de ouderslaapkamer toegankelijk en heeft een ligbad, douche en wastafel. Er zijn verder twee slaapkamers aan de achterzijde waarvan een met een wastafel en een met een dakkapel.

Wilt u de ruimte ervaren en net als ons ook de potentie van deze woning beleven, kom gerust kijken!

BIJZONDERHEDEN:

Bouwjaar: 1973
Inhoud 831m³
Woonoppervlak 225m²
Perceeloppervlak 1.003m²
Beregeningsinstallatie
Alarminstallatie
Dubbel glas

Kaart