Sterkenburgerlaan 44, DOORN

Goed afgewerkte 2-onder-1 kap woning met multifunctioneel bijgebouw op een courant perceel van 1.538 m² en aan de bosrand!

Aan de rand van de kleine gemeenschap Nieuw-Sterkenburg ligt deze volledig gerenoveerde eengezinswoning op maar liefst 1.538 m² grond met een riant bijgebouw van 190 m² o.a. voorzien van grote opslagruimte, stallen en riante zolderverdieping. De woning heeft 4 slaapkamers en een badkamer en een luxe keuken met bijkeuken .

Indeling
Begane grond: Via een aan de zijgevel gelegen entree komt men in de royale hal welke is voorzien van toilet met fontein en garderobe-nis, trapkast en meterkast. De hal geeft toegang naar de eerste verdieping en de L-vormige living. Aan de voorzijde is een woongedeelte met sfeervolle open haard en uitzicht naar buiten. Middels het eetgedeelte met schuifpui naar de achtertuin komt men in de luxe uitgevoerde keuken voorzien van diversen inbouwapparatuur en een bijkeuken.

Eerste verdieping:Vanaf de ruime overloop is er toegang naar maar liefst 3 slaapkamers en een badkamer. Alle kamers zijn in lichte kleuren uitgevoerd en netjes afgewerkt. Twee slaapkamers zijn aan de achterzijde gelegen en de ouder slaapkamers ligt aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een wastafel en inbouwkast. De moderne badkamer heeft een ligbad, inloopdouche, toilet en wastafel.

Tweede verdieping: Middels een vaste trap bereikt men de volwaardige bovenverdieping en deze is voorzien van grote dakkapel, op de overloop een werkplek en een grote slaapkamer met op maat gemaakte inbouwkasten. In de berging is de cv-ketel geïnstalleerd.

Bijgebouw: Dit gebouw heeft een oppervlakte van 190 m² en kan voor meerdere doeleinden worden gebruikt. Het gebouw is recent geïsoleerd, voorzien van een nieuwe elektra installatie, centrale verwarming en aansluitingen op het riool, gas, water en internet. Op de begane grond zijn een garage/berging en 2 paardenboxen en 2 ponyboxen. Een vaste trap geeft toegang naar de zolderverdieping met daarop mogelijkheden voor een indeling naar eigen smaak. Kantoor aan huis, Bed & Breakfast of logeerkamers behoren tot de zee van mogelijkheden,

Tuin: De keurig aangelegde tuin is voorzien van een beregeningsinstallatie. De gedraineerde paddocks zijn eveneens voorzien van beregening. In de directe omgeving zijn meer dan voldoende uitrij mogelijkheden voor een mooie rit te paard of een lekkere wandeling door de bossen en velden van de Utrechtse Heuvelrug.

BIJZONDERHEDEN:
Bouwjaar 1975
Inhoud 551 m³
Woonoppervlak 159 m²
Oppervlak bijgebouw 190 m²
Stallen en paddock (gedraineerd)
Beregeningsinstallatie tuin

Kaart