Stamerweg 5, DOORN

EEN UNIEK EXEMPLAAR IN DE BOSSEN VAN DOORN.

Rust, privacy en een zee aan ruimte zijn allemaal terug te vinden op deze lokatie en bij dit huis wat voorheen de Oranjerie van Landgoed Beukenrode was. Stap binnen in deze volledig gerenoveerde villa met een heuse eigen bibliotheek, een riante woonkeuken en wel 5 slaapkamers en 2 badkamers. De woning heeft vanuit elke ruimte toegang tot de omliggende fraai aangelegde tuin met twee vijvers waarvan 1 een eigen eilandje heeft. Op het perceel bevinden zich verder nog een dubbele carport, paardenstal, tuinhuis en een buitenspeelplaats met trampoline. De tuin is voorzien van een beregeningsinstallatie en heeft diversen zonnige terrassen.

De Stamerweg is een onverharde weg aan de rand van Doorn, wandel-,fiets en mountainbike routes zijn er in overvloede. In het centrum van Doorn is naast een grote supermarkt ook een diversiteit aan winkels en meer dan voldoende keus om een restaurant te bezoeken of een drankje te nuttigen op een van de gezellige terrassen. Doorn heeft basisscholen, voortgezet onderwijs en zelfs een vakschool (TMO), daarnaast is het rijk aan verenigingen en sportclubs. Verschillende landgoederen en kastelen liggen rondom dit dorp en zijn een bezichtiging waard.

Indeling:
Midden in de voorgevel bevindt zich de statige toegang tot de woning, het tochtportaal heeft een garderobe en biedt toegang naar de links gelegen berging welke voor vele doeleinden geschikt is. Vanuit de centrale hal zijn de bibliotheek, een trapopgang, werkkamer, bijkeuken, een toilet met fontein en de woonkeuken bereikbaar. In de bijkeuken zijn een wasmachine-, drogeraansluiting evenals een toegang naar de tuin. Vanuit de werkkamer kijkt men uit over het naastgelegen weiland en heeft men zicht op de toegangspoort. De op maat gemaakte woonkeuken heeft een kookeiland en meer dan voldoende werkblad. Alle luxe inbouwapparatuur is aanwezig en er zijn meerdere openslaande deuren naar de tuin. Openslaande deuren geven eveneens toegang naar de bibliotheek/tv-kamer. Deze ruimte heeft een vide en grote vaste boekenkast met een verrijdbare trap. Ook vanuit hier is de tuin weer heel mooi bij de ruimte te betrekken door de openslaande deuren. Aan de achterzijde komen we in de living welke is voorzien van een grote marmeren schouw met open haard. Het uitzicht is hier ook weer fenomenaal.

Eerste verdieping: de trapopgang in de centrale hal brengt ons naar een ruime overloop met veel licht inval. Vanuit hier zijn een 5-tal slaapkamers en twee badkamers bereikbaar. Een gang met links en rechts inloopkasten leidt naar de aan de achterzijde gelegen grote slaapkamer. In deze kamer is ruimte voor zowel een tweepersoonsbed als een zithoek en een werkplek. Naastgelegen klassieke badkamer is voorzien van een ligbad, douche, toilet en wastafel. De centrale overloop biedt toegang naar nog eens 4 slaapkamers en een badkamer voorzien van een inloopdouche met stort douche, dubbele wastafel en een hangend toilet. Verder is er vanaf de overloop zicht op de bibliotheek middels een vide. Alle slaapkamers hebben danwel dakvensters en/of dakkapellen waardoor er veel licht binnenkomt.

BIJZONDERHEDEN:

Bouwperiode 1906-1930
Perceeloppervlakte 2.385 m²
Inhoud 1104 m³
Woonoppervlakte 301 m²
Dubbele carport met vliering
Tuinhuis en paardenstal
woonhuis voorzien van vloer-, dak- en muurisolatie, volledig dubbel glas
deels vloerverwarming tpv natuursteenvloeren.
Onderhoud zowel buiten als binnen uitstekend

OP UITERST ZORGVULDIGE WIJZE BEWOOND UNIEK LANDHUIS.

Kaart