Stamerweg 14 A, DOORN

Uniek woonhuis grenzend aan bos en weide!

Verscholen in het bos, naast landgoed Beukenrode en gelegen aan een doodlopend laantje ligt een van de mooiste oorspronkelijke huizen van Doorn. De ligging is ideaal voor liefhebbers van rust en natuur. U loopt vanuit het huis zo de uitgestrekte bossen in met een overvloed aan wandel en fietspaden.

In de kleine woonwijk tussen Doorn en Driebergen is het plezierig en veilig wonen. Hier heeft u het beste van alles: scholen, winkels, openbaar vervoer en uitvalswegen zijn uitstekend bereikbaar en aan de overkant dartelen paarden in de weide. De bostuin aan de voorzijde van het huis harmonieert met de omgeving. De lange oprit naast het huis biedt parkeermogelijkheid voor meerdere auto’s.

Indeling:
Begane grond: Middels een brede oprit welke afgesloten kan worden met een mooi engels hekwerk rijdt u zo de auto onder de carport aan de zijkant van de woning. Hier bevindt zich ook de eigenlijke entree, die uitkomt in een ruime hal voorzien van een tegelvloer. Centraal in de woning kunt u met houten authentieke trap naar de eerste verdieping. Aan de voorzijde is een riante woonkeuken met openslaande deuren naar de voortuin. Naast de keuken is een badkamer voorzien van ligbad, wastafel en toilet. Aan de achterzijde is de ouderslaapkamer met vaste kasten en een ensuite badkamer voorzien van douchehoek, toilet en wastafel. De centrale hal geeft daarnaast ook nog toegang tot een inpandige berging en een doorgang naar een studio welke is voorzien van een woonkamer, slaapkamer, kleine keuken en badkamer. Deze ruimte leent zich uitstekend voor een jong volwassene, inwonende kinderen of een praktijk aan huis.

De bovenverdieping:
Op deze verdieping is over de gehele lengte van de woning een riante living gecreëerd met 2 grote dakkapellen en een afgesloten werkkamer. De uiterst lichte woonkamer biedt prachtig uitzicht over het weiland aan de voorzijde en de groene oase van het rondom gelegen bosrijke gebied.

Bijzonderheden:

Bouwperiode: jaren ’30
Woonoppervlak 279 m²
Perceeloppervlak 1.106 m²
Inhoud 1.022 m³

Nieuwsgierig geworden? bel gerust voor een afspraak, wij laten deze bijzondere woning in het bos graag aan u zien.

Kaart