Sparrenlaan 61, DOORN

Sparrenlaan 61 Doorn

In een kindvriendelijke woonwijk, op loopafstand van het centrum, het Ludenbos (met speeltuin), basisscholen en diverse sportfaciliteiten is te koop dit charmante helft van dubbel woonhuis uit 1934.
De hoge plafonds en en-suite deuren in de woonkamer maken deze woning sfeervol en een prettige plek om thuis te komen. In de diepe en zonnige achtertuin gelegen op het zuiden, is het goed vertoeven op de warme zomeravonden en kan er door de kinderen volop gespeeld worden.

Indeling
Begane grond: door de lange hal met modern toilet en kelderopgang komt men in de gemoderniseerde leefkeuken. De leefkeuken heeft een eiland, grote tegels op de vloer en is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De woonkamer aan de voorzijde heeft een grote lichtinval door een tweetal ramen en een schouw met houtkachel. Door de originele en-suite deuren komt men in de eetkamer die ook voorzien is van een schouw met houtkachel. Vanuit hier komt met in de zeer lichte serre waar ook tevens de leefkeuken in is gevestigd. Zowel vanuit de serre als ook vanuit de leefkeuken heeft men een prachtig uitzicht over de uitgestrekte achtertuin.

Eerste verdieping: de overloop geeft toegang tot de slaapkamer en de badkamer. De riante slaapkamer over de gehele lengte van de woning was in het verleden in gebruik als twee aparte slaapkamers ieder met een eigen entree. Dit is gemakkelijk weer terug te brengen. Voor- en achterzijde zijn voorzien van een schouw met elektrische haard. De badkamer heeft een moderne inloopdouche, toilet en dubbele wastafel. Op de overloop bevindt zich tevens een aparte ruimte voor de was/droogmachine. Een vlizotrap leidt naar het bovengelegen platte dak zodat onderhoud aan het dak van binnenuit kan worden gedaan.
Het pand biedt diverse mogelijkheden voor op- en uitbouw. Zo kan men denken aan een tweede verdieping (reeds uitgevoerd bij de andere helft van het woonhuis). In de achtertuin is ruimte genoeg voor het plaatsen van een dubbele garage

Bijzonderheden:

Bouwjaar: 1934
Inhoud: 521 m³
Woonoppervlak: 125 m²
Perceeloppervlak: 450 m²
Eigen oprit.
Op en uitbouw mogelijkheden
Diepe tuin op het zuiden

Kaart