Sophialaan 7 II, ZEIST

Sophialaan 7-II te Zeist

Lekker ruim en goed onderhouden 3-kamer appartement (voorheen 4 kamers) op de bovenste etage met 2 balkons en eigen fietsenberging in de onderbouw!

Rustig en zeer beschut (in de boomtoppen) gelegen op de 2e etage van een kleinschalig appartementencomplex, geniet u volop van het wonen in deze bosrijke omgeving. Er is ruim voldoende gratis parkeermogelijkheid voor de deur.

Omgeving:
Gelegen op rustige locatie aan de rand van de Zeister Bossen en het prachtige natuurgebied Heidestein. Diverse voorzieningen in de directe nabijheid zoals zeer uitgebreid winkelcentrum Kerckebosch, scholen voor basis- en voortgezet- onderwijs, ziekenhuis, sportfaciliteiten, NS-station Driebergen-Zeist, bushalte en uitvalswegen (A12 en A 28). Het gezellige centrum van Zeist is op 2 km afstand gelegen.

Begane grond:
Gemeenschappelijke entree met bellentableau, brievenbussen en trappenhuis

Tweede verdieping:
Entree, royale hal, separaat toilet met fontein, kleine slaapkamer, dichte keuken voorzien van inbouwapparatuur en deur naar balkon aan de achterzijde, vanuit de hal toegang tot de doucheruimte met wastafelmeubel en de daarachter gelegen grote slaapkamer. Aan de voorzijde bevindt zich een ruime woonkamer (voorheen 2 kamers) met openslaande deuren naar balkon.

Bijzonderheden:
– Fietsenberging in het souterrain
– Goede en centrale ligging t.o.v. uitvalswegen(richting A12), NS-station en winkelcentrum Kerckebosch.
– Intercominstallatie bij de centrale entree
– Verwarming middels blokverwarming
– 1 maand borg vooruit te betalen
– Huurperiode voor onbepaalde tijd en minimaal 1 jaar
– Voorbehoud gunning verhuurder
– Per direct beschikbaar
– Huurprijs: € 1.095,– per maand inclusief servicekosten VvE (hierin is begrepen opstalverzekering, watergebruik, schoonhouden en elektra algemene ruimten), exclusief voorschot stookkosten, gas en elektra.

Kaart