Oudewegselaan 4, DOORN

LAATST BESCHIKBARE KAVEL VOOR UW DROOMVILLA!

De villa’s op Buitenplaats Oudeweg combineren het beste van luxe wonen dankzij de bijzondere plek én een stijlvol ontwerp waarbij we het thuisgevoel als uitgangspunt hanteren. Het zijn villa’s die zijn afgestemd op hoe ú wilt wonen, waar u zich thuis voelt en geniet van het goede leven……

Exclusief resideren in het groen, 9 villa’s in een parkachtige setting.

Materialen, stijlkenmerken en kleuren zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd. Stucwerk gevels, strakke kaders in de dakkapellen, zwarte kozijnen en verticaal houtwerk, zorgen voor een gevarieerd beeld waarbij de onderlinge samenhang gewaarborgd blijft. De optionele bijgebouwen zijn zorgvuldig mee ontworpen en passen zo perfect in het totaal. De villa’s worden door toepassing van moderne bouw- en installatietechnieken voorbereidt op de eisen van de toekomst en leveren een positieve bijdrage aan de reductie van CO2.

Buitenplaats Oudeweg wordt gerealiseerd aan een kronkelende weg, die hoogwaardig wordt afgewerkt met aan weerszijden groene hagen en sfeervolle verlichting. De ligging van elke woning is met zorg gekozen, zodat u straks optimaal van de zon kunt genieten en tegelijkertijd van alle privacy. Daarnaast biedt de ontwikkelaar u geheel vrijblijvend een tuinontwerp aan.

Vanzelfsprekend is het mogelijk uw woning aan te passen aan uw persoonlijke woonwensen. Uitbouwen, onderkelderen, domotica; er is heel veel mogelijk. En juist die diversiteit zorgt ervoor dat u op Buitenplaats Oudeweg helemaal naar eigen inzicht een droomhuis voor het leven kunt realiseren.

Volop genieten van het rijke buitenleven!

De villa’s liggen op slechts enkele minuten fietsen van de gezellige kernen van Doorn en Driebergen-Rijsenburg. Deze gewilde dorpen liggen centraal in het land, in het hart van de Utrechtse Heuvelrug. Een regio die bekend staat om de uitgestrekte bossen en het prachtige coulisselandschap in de buitengebieden. Hier kunt u urenlang wandelen, fietsen, ontdekken en beleven. Daarnaast kunt u gezellig winkelen, een terrasje pakken of een theater of een museum bezoeken. Dankzij de centrale ligging van Buitenplaats Oudeweg kunt u werkelijk alle kanten op.

De ligging aan de bosrand geeft een ultiem gevoel van vrij wonen.

Parkwoning 4
Klassiek en modern gaan prima samen. Dat bewijst deze ruime rietgedekte villa met opvallende bakstenen schoorsteen en speelse houtaccenten in de gevel. Het contrast tussen de wit gekeimde gevel en het donkere hout en steen geven de woning een klassiek maar tegelijkertijd een modern aangezicht. Het riante perceel en de ligging aan de bosrand geven een ultiem gevoel van vrijstaand wonen.

Specificaties
• Kavelgrootte 1.094 m²
• Woonoppervlakte hoofdgebouw 226 m²
• BGO bijgebouw 39 m² (optie)
• Inhoud hoofdgebouw 883 m³

Indeling
De begane grond van dit gezellige familiehuis biedt leefplezier voor het hele gezin. De fraaie leefkeuken met kookeiland vormt het hart van de woning. Op de verdieping zijn vier slaapkamers waarvan de ouderslaapkamer een walk-in closet heeft. Op zolder zijn eenvoudig twee extra slaapkamers te maken.

Kaart