Oudewegselaan 3, DOORN

Landelijk stoer en ook modern. Hedendaags en tijdloos.

De villa’s op Buitenplaats Oudeweg combineren het beste van luxe wonen dankzij de bijzondere plek én een stijlvol ontwerp waarbij we het thuisgevoel als uitgangspunt hanteren. Het zijn villa’s die zijn afgestemd op hoe ú wilt wonen, waar u zich thuis voelt en geniet van het goede leven……

Exclusief resideren in het groen, 9 villa’s in een parkachtige setting.

Materialen, stijlkenmerken en kleuren zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd. Stucwerk gevels, strakke kaders in de dakkapellen, zwarte kozijnen en verticaal houtwerk, zorgen voor een gevarieerd beeld waarbij de onderlinge samenhang gewaarborgd blijft. De bijgebouwen zijn zorgvuldig mee ontworpen en passen zo perfect in het totaal.

Buitenplaats Oudeweg wordt gerealiseerd aan een kronkelende weg, die hoogwaardig wordt afgewerkt met aan weerszijden groene hagen en sfeervolle verlichting. De ligging van elke woning is met zorg gekozen, zodat u straks optimaal van de zon kunt genieten en tegelijkertijd van alle privacy.

Vanzelfsprekend is het mogelijk uw woning aan te passen aan uw persoonlijke woonwensen. Uitbouwen, onderkelderen, domotica; er is heel veel mogelijk. En juist die diversiteit zorgt ervoor dat u op Buitenplaats Oudeweg helemaal naar eigen inzicht een droomhuis voor het leven kunt realiseren.

Volop genieten van het rijke buitenleven!

De villa’s liggen op slechts enkele minuten fietsen van de gezellige kernen van Doorn en Driebergen-Rijsenburg. Deze gewilde dorpen liggen centraal in het land, in het hart van de Utrechtse Heuvelrug. Een regio die bekend staat om de uitgestrekte bossen en het prachtige coulisselandschap in de buitengebieden. Hier kunt u urenlang wandelen, fietsen, ontdekken en beleven. Daarnaast kunt u gezellig winkelen, een terrasje pakken of een theater of een museum bezoeken. Dankzij de centrale ligging van Buitenplaats Oudeweg kunt u werkelijk alle kanten op.

De fraaie rieten kap steekt statig af tegen de bosrijke omgeving

Parkwoning 3
Deze volumineuze parkwoning past naadloos in een engelse landschapstuin. De woning staat op een perceel van 1.048 m² en de fraaie rieten kap met dubbele schoorsteen steekt statig af tegen de bosrijke omgeving. Het smaakvolle gebruik van verschillende materialen geeft de woning een geheel eigen aanzicht. Hier worden al uw woonwensen werkelijkheid.

Specificaties
• Kavelgrootte 1.048 m²
• Woonoppervlakte hoofdgebouw 225 m²
• GBO bijgebouw 33m² (optie)
• Inhoud hoofdgebouw 868 m³

Indeling
De ruime woon-/eetkamer en suite baadt in het licht dankzij de hoge raampartijen. Op de verdieping zijn twee badkamers, een separaat toilet, drie ruime slaapkamers en de ouderslaapkamer met een walk-in closet. Op de zolder is een eenvoudig een extra kamer te realiseren.

Kaart