Oudewegselaan 1, DOORN

“Buitenplaats Oudeweg” te Doorn, exclusief resideren in een parkachtige setting.

Wij zijn verheugd u de allerlaatste kans te mogen bieden op het bouwen van uw eigen droomvilla op een kavel van maar liefst 2.635 m²!

De villa’s liggen op slechts enkele minuten fietsen van de gezellige kernen van Doorn en Driebergen-Rijsenburg. Deze gewilde dorpen liggen middenin het hart van de Utrechtse Heuvelrug en centraal in Nederland.
Een regio die bekend staat om de uitgestrekte bossen en het prachtige coulisselandschap in de buitengebieden. Hier kunt u urenlang wandelen, fietsen, ontdekken en beleven. Daarnaast kunt u gezellig winkelen, een terrasje pakken of een theater of een museum bezoeken. Dankzij de goede ligging van Buitenplaats Oudeweg kunt u werkelijk alle kanten op.

Buitenplaats Oudeweg wordt gerealiseerd aan een kronkelende weg, die hoogwaardig wordt afgewerkt met aan weerszijden groene hagen en sfeervolle verlichting. De ligging van elke woning is met zorg gekozen, zodat u straks optimaal van de zon kunt genieten en tegelijkertijd van alle privacy.

Hedendaags en toch tijdloos!

De villa’s op Buitenplaats Oudeweg combineren het beste van luxe wonen dankzij de bijzondere plek én een stijlvol ontwerp waarbij we het thuisgevoel als uitgangspunt hanteren. Het zijn villa’s die zijn afgestemd op hoe ú wilt wonen, waar u zich thuis voelt en geniet van het goede leven.

Materialen, stijlkenmerken en kleuren zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd. Stucwerk gevels, strakke kaders in de dakkapellen, zwarte kozijnen en verticaal houtwerk, zorgen voor een gevarieerd beeld waarbij de onderlinge samenhang gewaarborgd blijft. De bijgebouwen zijn zorgvuldig mee ontworpen en passen zo perfect in het totaal.

Vanzelfsprekend is het mogelijk uw woning aan te passen aan uw persoonlijke woonwensen. Uitbouwen, onderkelderen, domotica; er is heel veel mogelijk. En juist die diversiteit zorgt ervoor dat u op Buitenplaats Oudeweg helemaal naar eigen inzicht een droomhuis voor het leven kunt realiseren.

Parkwoning 1
Deze ruime en zeer complete woning vormt de schakel tussen het monumentale Huize Oudeweg en Buitenplaats Oudeweg. Het leien pannendak is een knipoog naar een historische portierswoning. De woning staat op een uitzonderlijk ruim kavel van 2.635 m² met vele oude bomen en planten.

Specificaties
• Kavelgrootte 2.635 m²
• Woonoppervlakte hoofdgebouw 168 m²
• GBO bijgebouw 32m² (optie)
• Inhoud hoofdgebouw 660 m³

Indeling
De villa heeft een royale woonkamer met een hoekkeuken en een aangrenzende bijkeuken. Er zijn vier slaapkamers, twee badkamers en een separaat toilet op de verdieping. De bergzolder over de gehele lengte van de woning is bereikbaar via een vlizotrap.

Kaart