Olympia 13, DRIEBERGEN-RIJSENBURG

Aan de rand van natuurgebied Heidestein/Bornia en op loopafstand van het bos, staat dit prachtige appartementengebouw uit 2007. Gelegen op een centrale locatie nabij uitvalswegen (A12), sportfaciliteiten, basisscholen en op loopafstand van het openbaar vervoer.
De prachtige bossen van de Utrechtse Heuvelrug en het gezellige centrum van Driebergen-Rijsenburg en Zeist bevinden zich op fietsafstand.

De entree met intercominstallatie biedt toegang tot de inpandige bergruimtes en middels een moderne overdekte trapopgang bereikt u het appartement. Een hoekappartement met balkon op het Zuiden. Het appartement beschikt over 2 slaapkamers een badkamer en keuken.

Indeling
Begane grond: Entree met lange lichte hal voorzien van toilet met fontein en meterkast. Vanuit de hal zijn alle vertrekken bereikbaar, waaronder 2 slaapkamers, de badkamer en de woonkamer met open keuken.
De badkamer is voorzien van een ligbad en wastafel. De woonkamer is licht, voorzien van een balkon op het zuiden en heeft een open keuken. De keuken beschikt over een gasfornuis, vaatwasser en voldoende bergruimte.

Berging:
Na de entree van het appartementengebouw bevindt u zich direct bij de inpandige bergruimtes welke alleen bereikbaar zijn voor de bewoners van het complex. De berging is voorzien van elektriciteit.

Bijzonderheden:
Bouwjaar 2007
Woonoppervlakte 78 m²
Openbaar parkeren
huurprijs = excl. gas, water en elektra
Verhuurder behoudt zich het recht van gunning
Verhuurder behoudt zich het recht voor om de NVM woontoets uit te voeren.

Kaart