Kapelweg 20, DOORN

Ruim en licht appartement in het centrum van Doorn!

In het kleinschalige appartementencomplex “Keizerskroon” is te koop een op de 1ste verdieping gelegen appartement met een balkon op het zuiden. Het complex is door bomen omringd en gelegen in het centrum van Doorn en heeft een eigen parkeerplaats in het souterrain van het complex.

Diversen sportfaciliteiten, het openbaar vervoer en de bossen van het Nationaal park de Utrechtse Heuvelrug zijn bereikbaar op loopafstand evenals sociale voorzieningen, medische zorg en het openbaar vervoer. Verder treft u in de nabijheid een diversiteit aan restaurants en zonnige terrassen, kasteel Huis Doorn en Parkhuys Rosarium.

INDELING
Entree met hal, meterkast en een apart toilet welke ook in verbinding staat met de ruime badkamer. De hal biedt daarnaast toegang tot de woonkamer en bijkeuken waar zich de stookruimte bevindt en ruimte is voor een wasmachine, droger, extra diepvries, stofzuiger enz.
De woonkamer is zonnig, heeft een open haard en toegang tot een op het zuiden gelegen balkon. Vanuit zowel de hal als de woonkamer is de ruime slaapkamer bereikbaar, deze kamer is opmerkelijk groot en kan gemakkelijk veranderd worden in 2 slaapkamers. Aansluitend bereikt men de badkamer welke is voorzien van een ligbad, douche en wastafel. Aan de voorzijde van het appartement is de ruime keuken gesitueerd met mogelijkheid voor een eethoek.

BIJZONDERHEDEN

Bouwjaar 1984
Inhoud 266 m³
Woonoppervlakte 82 m²
Inpandige parkeerplaats met berging
Lift

Kaart