Driebergsestraatweg 51 A, DOORN

Uw eigen bos en een riante woning met veel mogelijkheden!

Tussen Doorn en Driebergen op een perceel van maar liefst 1.882 m² met een rustige ligging is te koop deze bijzondere woning met dubbele garage, 3 slaapkamers en 2 badkamers. Het voormalige kantoorgebouw is gereed gemaakt voor bewoning en daarbij heeft u beschikking over een mooi gelegen bosperceel waar nog tal van mogelijkheden voor zijn. Zo is bijvoorbeeld een zwembad met terras en overkapping of een heuse speeltuin met boomhut een zeer goede optie.

Wie wil hier nou niet wonen? Midden op de Utrechtse Heuvelrug en dichtbij alle fiets-en wandelpaden van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Het Centrum van Doorn is bereikbaar binnen 5 autominuten, maar wilt u naar Driebergen-centrum dan is dat maar 10 minuutjes met de auto. In Driebergen is eveneens een NS-treinstation en de toeritten naar de A12 richting Arnhem of Utrecht. Doorn heeft een rijke cultuur met een diversiteit aan landgoederen en kasteel Huis Doorn.
Het Nationaal Bomenmuseum Von Gimborn Arboretum in Doorn herbergt de grootste bomentuin en ligt op wandelafstand.

Een unieke woning die aan al uw eisen kan voldoen en waar u met veel plezier zal wonen, ligt nu binnen handbereik en moet zeker van binnen worden bekeken!

INDELING
BEGANE GROND: Middels een elektrische toegangspoort en een tweede elektrische gesloten poort is het terrein bereikbaar met daarop de woning, een voortuin en een stuk bos met veel privacy. De entree centraal in de woning heeft een ruime hal met toegang naar de woonkeuken, woonkamer en toilet. De woonkeuken is open tot aan de nok en heeft een trapopgang naar de eerste verdieping. Ook is hier een badkamer met douche en wastafel. Vanuit de keuken is zicht op de voortuin. Vanuit de woonkamer heeft u langs de gehele breedte wederom zicht op de tuin. Hiervandaan is door een tweede hal met bergruimte de grote dubbele garage bereikbaar. Voorzien van 2 elektrische deuren en verwarming kunnen hier meerdere auto’s in staan maar er zou ook nog een woonruimte van kunnen worden gemaakt. Aan de achterzijde bevindt zich een trap naar de eerste verdieping.

EERSTE VERDIEPING:
De verdieping is dus bereikbaar via een trap in de keuken en een trap in de garage. De trap in de garage brengt je in het midden van de verdieping en hier is gelijk de grootste slaapkamer voorzien van dakvensters, een toiletruimte, berging en een tweede badkamer voorzien van ligbad en wastafel. Aan het einde van het gebouw en boven de garage is de tweede slaapkamer eveneens voorzien van dakvensters en bergruimte. Een derde slaapkamer aan de andere zijde van het huis biedt ook voldoende bergruimte en hier kunt u dan ook over de vide met een trap weer naar de keuken.

TUIN:
De tuin is gelegen aan de voorzijde, met een groen uitzicht. Het stukje bosgrond wat bij dit perceel hoort heeft nog tal van mogelijkheden qua aanleg. Het geheel ligt vrij en u zal hier in alle rust kunnen genieten van de natuur.

BIJZONDERHEDEN:

Bouwjaar jaren ’70
Woonoppervlak 272 m²
Overige inpandige ruimte 104 m²
Perceeloppervlak 1.882 m²
Inhoud 1.312 m³
Verkoper keuze notaris
Vestiging recht van overpad

Kaart