Dorpsstraat 49 A, DOORN

Bent u alleenstaand of een echtpaar zonder kinderen en/of huisdieren en wilt u wonen in het centrum van Doorn?

Wij hebben in de verhuur gekregen een luxe appartement aan de Dorpsstraat. Het betreft een appartement met 3 kamers waarvan 2 slaapkamers, een balkon en een lift.

Op loopafstand bevinden zich de winkels, het openbaar vervoer en de gezellige terrasjes en restaurants. Dit appartement beschikt over een eigen parkeerplaats onder het gebouw aan de Amersfoortseweg.
Verder is het gelegen op de bovenste verdieping van het in 2008 gebouwde appartementencomplex aan de Dorpsstraat. Het luxe complex is voorzien van een intercomsysteem, bergingen in de kelder en een lift.

Indeling: Op de begane grond aan de zijde van de Dorpsstraat bevindt zich de entree met toegang naar de kelder, in de afgesloten hal is zowel een trap als een lift aanwezig.
De hal biedt toegang tot het toilet welke is voorzien van een fonteintje, een bergkast met wasmachine – en droger-aansluiting en stookruimte. Aan de achterzijde is een kleine kamer die momenteel in gebruik is als kantoor. Verder biedt de hal toegang naar de badkamer met ligbad, douche en wastafel en een grote slaapkamer. De aansluitende woonkamer is zeer licht en heeft een open keuken. Aan de voorzijde is een balkon met uitzicht op de grote Maarten’s kerk.

Voorwaarden: Verhuurder wenst niet te verhuren aan studenten of gezin met kinderen en/of huisdieren.

Bijzonderheden:

Bouwjaar 2008
Woonoppervlak 80 m²
Inhoud 250 m³
Berging in kelder 6 m²
parkeerplaats
Exclusief gas, water en elektra

Kaart