Dorpsstraat 49 A, DOORN

Dorpsstraat 49A Doorn

3-kamer appartement met balkon en lift

Als u wilt wonen in het centrum van Doorn op loopafstand van de winkels, openbaar vervoer en de gezellige terrasjes en restaurants, dan is dit de uitgelezen kans.

Het appartement is gelegen op de bovenste verdieping van het in 2008 gebouwde appartementencomplex aan de Dorpsstraat. Het luxe complex is voorzien van een intercomsysteem, bergingen in de kelder en een lift.

Dit appartement heeft beschikking over een parkeerplek aan de achterzijde met de ingang aan de Amersfoortseweg.

Indeling: Op de begane grond aan de zijde van de Dorpsstraat bevindt zich de entree met toegang naar de kelder, in de afgesloten hal is zowel een trap als een lift aanwezig.
De hal biedt toegang tot het toilet welke is voorzien van een fonteintje, een bergkast met wasmachine – en drogeraansluiting en stookruimte. Aan de achterzijde is een kleine kamer die momenteel in gebruik is als kantoor. Verder biedt de hal toegang naar de badkamer met ligbad, douche en wastafel en een grote slaapkamer. De aansluitende woonkamer is zeer licht en heeft een open keuken. Aan de voorzijde is een balkon met uitzicht op de grote Maarten’s kerk.

Bijzonderheden:

Bouwjaar 2008
Woonoppervlak 80 m²
Inhoud 250 m³
Berging in kelder 6m²
parkeerplaats

Kaart