Bergweg 37, MAARN

Aan de rand van Maarn, de poort van de Utrechtse Heuvelrug is te koop een bijzonder vrijstaand woonhuis met zeer mooi aangelegde diepe achtertuin, vijverpartij met bosrijke paden. De woning grenst aan de zandafgraving van Maarn en is omringd door de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. De eigen oprit geeft toegang naar de achtertuin met een grote schuur en carport.

Maarn is een knus dorp welke is voorzien van een NS-station en toerit naar de A12 richting Utrecht. In het centrum bevinden zich diversen winkels voor de dagelijkse boodschappen en een gezondheidscentrum. Rondom het dorp zijn er verschillende sportverenigingen zoals tennis, hockey en voetbal. Basisscholen en kinderdagopvang liggen op fietsafstand.

INDELING
BEGANE GROND: de sfeervolle entree geeft toegang tot de hal waarin het toilet, wasruimte, keldertoegang en trapopgang naar de eerste verdieping zich bevinden. De lichte woonkamer met hoog plafond heeft een open haard en openslaande deuren naar de achtertuin. Voorst bevindt de dichte keuken zich aan de zijkant van het woonhuis en deze is voorzien van een inbouw vaatwasser en een losse koelkast. De begane grond heeft veel oude details, zoals de trap en de grenen deuren die zijn behouden tijdens de renovatie, met name de hoge plafonds dragen bij aan de ruime woonkamer.

EERSTE VERDIEPING: halverwege de trap bevindt zich de toegang naar de ruime berging, via de overloop bereikt men een grote slaapkamer aan de voorzijde voorzien van meerdere Velux dakramen, ruime badkamer met douche en toilet en een kleine slaapkamer achterzijde.

BIJZONDERHEDEN:

Bouwjaar: ca. 1930
Inhoud: 369 m³
Woonoppervlakte: 109 m²
Perceeloppervlakte: 1.030 m²
Zonnepanelen tbv opwekken elektriciteit
Dak vernieuwd en geïsoleerd, de gehele woning voorzien van dubbel glas in 2000
Nieuwe dakgoten
In 2012 voor het laatst buitenom geschilderd.
Elektrische installatie vernieuwd in 2000
Koele, droge voorraad kelder ( stahoogte )
Bijzonder fraai aangelegde tuin op het Zuid-Westen

Kaart