Arnhemse Bovenweg 56 bwnr 7, DRIEBERGEN-RIJSENBURG

VERANDAWONING

Een ideaal huis voor wie klimaatneutraal en sfeervol wil wonen, middenin een prachtige omgeving en centraal in Nederland. In en rond een voormalig koetshuis in Driebergen-Rijsenburg worden 6 appartementen en een vrijstaande woning gerealiseerd. Door toepassing van kwalitatief hoogwaardige materialen blijft het authentieke karakter van het erf behouden.

Bij het ontwerp van de verandawoning is extra aandacht besteed aan de functionele indeling. Op een oppervlakte van slechts 90 m² is het gelukt een woonkeuken, gezellige living, separate wc, 3 slaapkamers, een complete badkamer en een inpandige berging in te passen.

Voor de verandawoning geldt een leeftijdsgrens voor de hoofdbewoner van 40 jaar en ouder.

LIGGING

Deze fijn ingedeelde verandawoning bevindt zich letterlijk op een steenworp afstand van diverse voorzieningen en de uitgestrekte bossen. De gezellige winkelstraat de Traaij met een goed diversiteit aan winkels is te voet bereikbaar. Driebergen-Rijsenburg is uitstekend ontsloten met een intercitystation, een regionale busterminal en een eigen afslag en oprit aan de A12.

Het dorp maakt deel uit van de Stichtse Lustwarande, een lange reeks van meer dan 100 buitenplaatsen en landgoederen en ligt middenin het Nationaal park Utrechtse Heuvelrug, een heuvelachtig en veelzijdig natuurgebied van maar liefst 230 km². Hier kunt u naar hartenlust wandelen, paardrijden, mountainbiken en wielrennen.

INDELING

Begane grond:
Ruime entree met meterkast, garderobekast, toegang tot een separate wc met fonteintje, inpandige berging en woonkeuken. De gezellige woonkeuken biedt ruimte aan een grote eettafel en heeft openslaande deuren naar de voortuin. De andere helft van de begane grond beslaat een besloten en royale living met ruimte voor een zithoek en sfeervolle kastwand. Ook de living is verbonden met de voortuin met openslaande deuren.

Eerste verdieping:
De overloop biedt toegang naar 1 ouderslaapkamer en 2 extra (slaap)kamers, een bergruimte en de badkamer met voorzieningen voor bad, douche, toilet en wastafel.

OPLEVERINGSNIVEAU:

– lucht-water warmtepomp en vloerverwarming
– warmwater d.m.v. 200 liter buffervat aangesloten op warmtepomp
– HR++ glas
– met politie keurmerk Veilig Wonen buitendeuren
– plafond sausklaar
– wanden behangklaar
– binnen kozijnen in grondverf
– hoge kwaliteit aluminium buitenkozijnen in RAL 7021

– mogelijkheid voor aantrekkelijk geprijsd turnkey pluspakket:
* pvc vloerafwerking
* massieve paneeldeuren
* afgelakte kozijnen
* gesauste wanden en plafond (zonder naden)
* koeling
* uitsplitsing verwarming en koeling in 4 groepen (4 thermostaten)
* gebruiksklare keuken met koelkast, combi-oven, keramische kookplaat en afzuigkap
* gebruiksklare badkamer voorzien van wandcloset, douche en ligbad
* gebruiksklare wc voorzien van wandcloset en fonteintje
* afscheiding terras naar gemeenschappelijk terrein dmv haag

Kaart