Arnhemse bovenweg 56 bwnr 4, DRIEBERGEN-RIJSENBURG

SFEERVOL KLIMAATNEUTRAAL PENTHOUSE IN WOONCOMPLEX

Voor wie klimaatneutraal, gelijkvloers en sfeervol wil wonen, in een prachtige omgeving centraal in Nederland. In en rond een voormalig koetshuis in Driebergen-Rijsenburg worden 7 appartementen gerealiseerd, waarvan er inmiddels vijf zijn verkocht.

De verdieping van het koetshuis wordt getransformeerd tot uniek penthouse dat voldoet aan alle eisen van deze tijd. De plafondhoogte van maar liefst 3.70 meter en de houten draagconstructie van het dak, bieden onbeperkte mogelijkheden voor een unieke woonbeleving.

Dit penthouse is optioneel ook geschikt voor woon-werk gebruik met alle fiscale voordelen die daarbij horen. Zie de optionele plattegrond voor woon-werk gebruik. Hierin is een kantoorruimte opgenomen met een eigen ingang en een eigen toiletruimte.

LIGGING

Het penthouse bevindt zich letterlijk op een steenworp afstand van diverse voorzieningen en het groen. De gezellige winkelstraat de Traaij is te voet bereikbaar.

Driebergen-Rijsenburg is uitstekend ontsloten met een intercitystation, een regionale busterminal en een eigen afslag en oprit aan de A12.

Het dorp maakt deel uit van de Stichtse Lustwarande, een lange reeks van meer dan 100 buitenplaatsen en landgoederen en ligt middenin het Nationaal park Utrechtse Heuvelrug, een heuvelachtig en veelzijdig natuurgebied van maar liefst 230 km². Hier kunt u naar hartenlust wandelen, paardrijden, mountainbiken en wielrennen.

INDELING

Middels een royale trapopgang en/of tegen meerkosten een privé lift bereikt men het penthouse. De imposante entreepartij van 4.0 meter breed en 3.5 meter hoog, nodigt u uit om de centrale hal te betreden. Deze geeft u toegang tot de living, de master bedroom, het gastenverblijf/de hobby-vleugel, de bijkeuken en het toilet.

Aan de voorzijde van het penthouse bevindt zich de living van maar liefst 90m². In deze ruimte blijft de houten draagconstructie in zicht en bereikt het plafond een nokhoogte van 3,7 meter. De Franse balkons naar het erf en de openslaande deuren naar het dakterras zorgen voor veel lichtinval. De living biedt ruimte voor een zeer volledige keuken met kookeiland, een grote eettafel, een fijne zithoek en een separate werkplek of studeerkamer. Naast de keuken is een bijkeuken met wasruimte.

De master bedroom met eigen badkamer en walk-in-closet bevindt zich aan de achterzijde evenals het gastenverblijf of de hobby-vleugel. Deze vleugel is opgedeeld in twee ruime kamers met een gezellige patio, een toilet, een douche en biedt ook ruimte voor een lange gangkast.

OPLEVERINGSNIVEAU

– lucht-, water en warmtepomp incl. koelfunctie

– warmwater d.m.v. 200 liter buffervat aangesloten op warmtepomp

– rolstoelvriendelijk

– met politie keurmerk Veilig Wonen buitendeuren

– behangklaar

– hardhouten plankenconstructie op het dakterras en overloop

Kaart