Arnhemse bovenweg 56 bwnr 2, DRIEBERGEN-RIJSENBURG

SFEERVOL APPARTEMENT MET TUIN IN WOONCOMPLEX

Voor wie klimaatneutraal, gelijkvloers en sfeervol wil wonen, in een prachtige omgeving centraal in Nederland. In en rond een voormalig koetshuis in Driebergen-Rijsenburg worden 7 appartementen gerealiseerd. Bij het ontwerp van deze appartementen is extra aandacht besteed aan de functionele indeling. Daardoor wordt een maximaal wooncomfort bereikt op een beperkt oppervlakte en is het rolstoelvriendelijk. Voor het appartement geldt een leeftijdgrens vanaf 50 jaar en ouder.

LIGGING

Het appartement bevindt zich letterlijk op een steenworp afstand van diverse voorzieningen en het groen. De gezellige winkelstraat de Traaij is te voet bereikbaar.
Driebergen-Rijsenburg is uitstekend ontsloten met een intercitystation, een regionale busterminal en een eigen afslag en oprit aan de A12.

Het dorp maakt deel uit van de Stichtse Lustwarande, een lange reeks van meer dan 100 buitenplaatsen en landgoederen en ligt middenin het Nationaal park Utrechtse Heuvelrug, een heuvelachtig en veelzijdig natuurgebied van maar liefst 230 km². Hier kunt u naar hartenlust wandelen, paardrijden, mountainbiken en wielrennen.

INDELING

Entree met meterkast en toegang tot een 2-tal slaapkamers, de badkamer en de living.
De woonkamer heeft openslaande deuren naar de tuin op het Zuidoosten en is voorzien van een eetgedeelte en een open keuken in een hoekopstelling.

De master bedroom bevindt zich aan de voorzijde van het appartement. Tegenover gelegen is er een kleinere slaapkamer of werkplek eveneens aan de voorzijde. De badkamer heeft een moderne inloopdouche, dubbele wastafel, bad en toilet. In de hal bevindt zich de mogelijkheid voor een kastenwand van maar liefst 4.80 meter met aansluitingen voor wasmachine en droger.

OPLEVERINGSNIVEAU

– Lucht-, water en warmtepomp. Koeling tegen meerkosten

– warmwater d.m.v. 200 liter buffervat aangesloten op warmtepomp

– rolstoelvriendelijk

– met politie keurmerk Veilig Wonen buitendeuren

– behangklaar

– berging 5 m²

Kaart