Fazant 4, DOORN

Fazant 4 Doorn

In een rustige woonwijk op loopafstand van het openbaar vervoer en nabij de uitgestrekte bossen van Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug is gelegen deze goed onderhouden tussenwoning met tuin op het Oosten voorzien van een berging en toegang naar brandgang. De woning is uitermate geschikt voor senioren (er is nu zelfs een traplift aanwezig) , maar ook een klein gezin kan hier prima uit de voeten.

Indeling
Begane grond: Entree, lichte hal, trap naar eerste verdieping en toegang naar de badkamer. De woonkamer is knus en heeft prachtig uitzicht over een weiland. Vanuit de woonkamer is de slaapkamer, voorzien van een hele kastenwand, bereikbaar. De badkamer heeft een douche, wastafel en een toilet. De slaapkamer kan ook gebruikt worden als eetkamer en doorgebroken worden, zodat een open keuken ontstaat. Vanuit de keuken is de op het Oosten gelegen achtertuin bereikbaar. De keuken is voorzien van een keramische kookplaat, inbouwkoelkast met diepvries en er is ruimte voor een vaatwasser.

Eerste verdieping: overloop met dakraam en stookruimte. Aan de voorzijde is een slaapkamer voorzien van een dakvenster en open tot aan de nok. Deze kamer kan nog worden vergroot door een dakkapel. Aan de achterzijde bevindt zich momenteel een ruime berging en toegang tot een apart toilet met wastafel. Op eenvoudige wijze kan hier tevens een slaapkamer worden gecreëerd door het plaatsen van een dakkapel.

Tuin: de uiterst verzorgde veel privacy biedende achtertuin ligt op het Oosten en is voorzien van een berging.

BIJZONDERHEDEN:
Bouwjaar: 1979
Woonoppervlak: 84 m²
Inhoud: 323 m³
Perceeloppervlak: 168 m²
Beneden slapen mogelijk
Vrij uitzicht
Tuin op het Oosten

Kaart