Beukenrodelaan 6, DOORN

Beukenrodelaan 6 Doorn

Leven in het groen en toch overal dichtbij, wilt u lommerrijk wonen tussen Doorn en Driebergen?

Zeer riante en degelijk gebouwde vrijstaande villa met garage, gelegen aan de rand van Doorn in bosrijke en ruim opgezette woonwijk. De villa is heerlijk beschut gelegen op een royaal (bos)perceel van maar liefst 4.500 m² grenzend aan het fraaie Landgoed Beukenrode.
Door de aanwezigheid van een ruime slaapkamer met eigen badkamer op de begane grond kunt u uw leven lang genieten van deze woning en de plek!

Deze comfortabele villa dient op punten nog gemoderniseerd en op de bovenverdieping ingericht te worden maar biedt u daardoor juist de mogelijkheid een aantal zaken geheel naar eigen smaak en inzicht in te vullen en aan te pakken zodat u er helemaal uw eigen droomhuis van kunt maken!

De indeling:
Begane grond:
Entree, ruime hal met plavuizen vloer, toilet en aansluitend deur naar de badkamer met inloopdouche, ligbad en wastafel, vanuit de badkamer direct toegang tot de slaapkamer. De studeer/werkkamer ligt aan de voorzijde en is ook bereikbaar vanuit de centrale hal. Woonkamer met houtkachel, schuifpui naar de achtertuin en deur naar nette maar gedateerde keuken. Naast de keuken ligt een grote en praktische bijkeuken met de meterkast, wasmachineaansluiting, voorraadkast, een deur naar buiten en een deur naar de inpandige garage.

1e Verdieping:
Royale overloop met dakkapel en aparte ruimte voor cv ketel, slaapkamer met bergruimte achter het knieschot, 2e badkamer met douche, toilet en wastafel, voorts 1 gigantisch open ruimte met 2 dakkapellen welke makkelijk in te delen is naar nog eens 2 of 3 extra slaapkamers, in deze ruimte bevindt zich ook nog een inpandige berging met een huurboiler Inventum.

Bijzonderheden:

Woonoppervlakte: 279 m²
Inhoud: 908 m³
Perceeloppervlakte: 4.500 m²
Bouwjaar: 1987